Premiera e "La Traviata" nga Guiseppe Verdi

 • Starts in 4 週
 • 0 followers
 • 3200 Kirkham St

Upcoming date

25 4 月, 2023 12:00 上午

All dates

25 4 月, 2023 to 25 4 月, 2023

6 6 月, 2023 to 6 6 月, 2023

18 7 月, 2023 to 18 7 月, 2023

29 8 月, 2023 to 29 8 月, 2023

10 10 月, 2023 to 10 10 月, 2023

Photos

Description

Një ndër veprat më ikonike të mjeshtrit të operës Giuseppe Verdi, do të shfaqet edhe në Prishtinë!Produksioni i parë i “LA TRAVIATA” nga Opera e Kosovës në bashkëpunim me Operën Shtetërore të Stara Zagorës (Bullgari), Teatrit të Operës dhe Baletit në Tiranë (Shqipëri) dhe Filharmonisë së Kosovës – premierë më 15 dhe 17 dhjetor 2022.

Comments

Event hosted by

Get in touch

 • Base price ({{ repeatDayCount }} {{ config.calendar.range_mode === 'nights' ? "nights" : "days" }})

  {{ priceFormat( pricing.base_price ) }}

 • Total

  {{ priceFormat( pricing.total ) }}

Enquiry details

Category

©2022 – 2023  myTW Club All rights reserved. Created with Matrix Savior Inc.

 • Home
 • Explore
 • Places
 • Events
 • Jobs
 • Communities
 • People
 • Login
 • Sign up
 • Privacy Policy
 • Terms and conditions